Tuesday, August 7, 2012

Sakallı İpten Paspas Modelleri

Sakallı İpten Paspas Modelleri | YapayBilgi





Web sitemizde, 26 kategori'de, 1,167 adet makaleye yazılmış, 2179 yorum bulunmaktadır.













    Sakallı İpten Paspas Modelleri


0


Facebook'ta Paylaş ~
Twitter'da Paylaş ~
Friendfeed'ta Paylaş ~
Google'da Ara ~
Yorum Yap!





Son yıllarda çok çeşitli iplerin üretilmeye başlanmasıyla beraber bayanların yaratıcılığı ile çok çeşitli modeller ortaya çıkıyor. Sakallı iplerle örmesi kolay olduğu kadar zevkli de oluyor.
Sakallı iplerle yapılan el emeği işlerin başında paspas, yollu, klozet takımları, bebek battaniyesi ve bebek giyim çeşitleri geliyor. Sakallı iplerle yapılan bütün el işleri çok şık ve güzel duruyor. Bilinen şiş ile örme tekniğiyle elde edilen sakallı ipten paspas modellerini çeşitlendirmek sizlerin elinde. Şimdi sizler için sakallı iple yapılan yolluk ve paspas örneklerini sıraladım. Bu şık paspasları çocuk odalarınızda, balkonlarınızda, banyoda ve mutfakta dekorasyon ile uyumlu renklerde zevkle hazırlayabilirsiniz. Sakallı iple örülen paspas ve halı modellerini çok basit örneklerle yapılıyor. Şimdi sizler için rengarenk ve çok şık sakallı iple örülen paspas ve halı örneklerini galeri olarak sunuyorum.

Yasaklı Sitelere Giriş Yöntemleri İçin Tıklayın


Gelen Aramalar: en güzel elde örme paspas modelleri,sakallı ipten yolluk nasıl yapılır,el örgüsü paspaslar,sakallı ipten banyo halısı yapımı,sakallı ıpten mutfak halısı,sakallı ipten seccade örnekleri

Benzer İçerikler:







  • Kategori: Hobi

  • Ağustos 6, 2012

  • 0 Yorum

  • 70 kez okundu.

  • YapayBilgi













©

No comments:

Post a Comment